Aktuālas un noderīgas dāvanas tuviniekiem šajos Ziemassvētkos

Ziemassvētki tuvojas, bet grūti izdomāt, ko uzdāvināt tuviniekiem? Lasi un smelies iedvesmu noderīgu un vērtīgu dāvanu sarakstā dažādās cenu kategorijās!

Ziemassvētku dāvanu iegāde nereti ir laikietilpīga un prasa ne tikai līdzekļus, bet arī iedziļināšanos – mēs taču gribam, lai saņēmējs par dāvanu priecājas un tā viņam ir pašā laikā! Ja trūkst iedvesmas un ideju, ko šogad Ziemassvētkos uzdāvināt saviem tuvākajiem, lasi tālāk un smelies idejas mūsu sagatavotajā dāvanu sarakstā! Tajā esam apkopojuši dažādas noderīgu un vērtīgu dāvanu idejas dažādās kategorijās un vairākās cenu grupās!

Ziemassvētku dekors

Noderīgi un eleganti

Rokas pulkstenis

Ja apdāvinātājs ir rokas pulksteņu valkātājs, laikrādis jebkuros apstākļos būs noderīga, eleganta un pārdomāta dāvana. Atšķiras dažādo rokas pulksteņu mehānismi (pieejami mehāniskie un elektroniskie rokas pulksteņi, kuri, savukārt iedalās kvarca, digitālajos un jauktajos pulksteņos), aproces, izmēri un pulksteņa korpusa veidi. Rokas pulkstenis ir lieliska dāvana gan sievietei, gan vīrietim, gan arī pusaudzim, un tie pieejami plašā stila un cenu amplitūdā.

Aktīva dzīvesveida un casual stila piekritējs priecāsies par sporta viedpulksteni. Piemēram, Viedpulksteni, kurš aprīkots ar funkcijām stresa kontrolei, sirds veselībai, SpO2, ādas temperatūrai un ar daudz ko citu, iespējams iegādāties par 329,99 eiro, savukārt Viedpulksteni bērniem Active, Super-G, kurš ir mobilais tālrunis un viedpulkstenis divi vienā, iespējams iegādāties vien par 119,99 eiro.

viedpulkstenis

Peldmētelis

Kvalitatīva materiāla elegants peldmētelis ir lieliska dāvana gan sievietei, gan vīrietim – it īpaši ziemā, kad tik bieži, gribas ērti ieritināties un justies komfortabli. Pārdomātai dāvanai lieliski piemērotais zīmola Calvin Klein Underwear vīriešu peldmētelis, kurš izgatavots no 100% kokvilnas un patīkamā dvieļu frotē auduma, pieejams par 109,95 eiro, savukārt augstas kvalitātes zīmola Möve peldmētelis sievietēm, kurš, tāpat kā iepriekš minētais vīriešu peldmētelis izgatavots no 100% kokvilnas un dvieļu frotē auduma, pieejams par 174,95 eiro. Peldmētelis vai to komplekts var arī būt lielisks tematisks papildinājums dāvanu kartei SPA apmeklējumam divatā...

sieviete peldmētelī

Dāvanu karte iecienītākajā apģērbu veikalā

Reizēm vispārdomātākā dāvana ir izvēles atstāšana paša apdāvināmā ziņā. Ja zini, ka mīļotais cilvēks jau ilgstoši plānojis veikt lielāku pirkumu – un iegādāties, piemēram, kvalitatīvu mēteli, somu vai apavus, tu viņu noteikti iepriecināsi ar atbilstošas summas dāvanu karti iecienītākā zīmola veikalā vai lielveikalā, kur pieejami dažādu zīmolu veikali. Piemēram, elektronisko dāvanu karti lielveikalā SPICE iespējams iegādāties šeit.

brūns sieviešu mētelis

Dāvanas atpūtai un palutināšanai

Ir situācijas, kad vislabākās dāvanas nav aptaustāmas – tā vietā mīļotajam cilvēkam (un reizē arī sev!) var uzdāvināt patīkamas un neaizmirstamas pieredzes vai ķermeņa palutināšanu...

kredīts dāvanām

Atpūta divatā

Reizēm, lai sajustu jaunas vēsmas un ļautu prātam atbrīvoties no liekajām raizēm, nemaz nav jādodas tālu. “Villa Santa Hotel” Cēsīs ir brīnišķīgs mierpilnas un svinīgas atmosfēras caurstrāvots galamērķis romantiskai atpūtai divatā, un nedēļas nogale kādā no kompleksa villām būs brīnišķīga Ziemassvētku dāvana mīļotajam cilvēkam. “Villa Santa” Gaujas piekalnē esošajā 6 hektārus plašajā teritorijā izvietotas trīs villas, kurās pieejami 30 luksusa klases dizaina numuri un restorāns. Atpūtu kādā no “Villa Santa” villām var rezervēt šeit.

viesnīca

SPA

Brīnišķīga dāvana, ko uzdāvināt mīļotajam cilvēkam un arī sev, ir kopīgs SPA apmeklējums, kura laikā var gan izbaudīt laiku divatā, gan palutināt ķermeni dažādās augstvērtīgās procedūrās. Taka Spa Rīgā piedāvā visdažādākās procedūras un rituālus, atpūtu pirtīs un ūdeņos, un prasmīgu profesionāļu pakalpojumus. Taka Spa tiecas saviem klientiem nodrošināt fiziskās, intelektuālās un garīgās harmonijas atjaunošanos un organisma atveseļošanos ar dabīgu metožu palīdzību – masāžām, maskām, vannām, zāļu tējām, pareizu elpošanu, kustībām un meditāciju. Taka Spa apmeklējums atgādina svarīgāko: par sevi ir jārūpējas, turklāt tas ir patīkami! Vairāk par Taka Spa dāvanu kartes iegādi – šeit!

muguras masāža

Ceļojums

Ja, gluži pretēji, ir vēlme pēc kaut kā aktīvāka, patīkama “izraušanās” no ierastās rutīnas un ziemas aukstuma, lieliska dāvana mīļotajam cilvēkam, un sev pašam būs ceļojums. Nav nepieciešams pat doties atvaļinājumā – “garā” nedēļas nogale būs lieliski piemērota dzīves nosvinēšanai kādā aizraujošā galamērķī. Par vairākiem lieliskiem ceļojumu galamērķiem, kuri piemēroti pāris dienu apmeklējumam, lasi mūsu sagatavotajā rakstā šeit!

sieviete un vīrietis

Specifiskas dāvanas

Jo labāk pazīsti apdāvināmo, jo vieglāk izvēlēties specifisku dāvanu, kas tās saņēmējam sagādās īpašu prieku!

Orba

Ja mīļajam cilvēkam pie sirds iet mūzika un vienmēr gribējies tai mazliet vairāk pievērsties, lieliska dāvana būs Orba by Artiphon jeb vienkārši – Orba. Orba ir mūzikas instruments, kas radīts īpaši tavām rokām, un ar to lieliski pratīs apieties gan pieaugušie, gan bērni – bez jebkādas iepriekšējās pieredzes mūzikas instrumentu spēlēšanā un mūzikas radīšanā. Dažādās vienkārši izmantojamās funkcijas ļauj lietotājam radīt dziesmas ar intuitīviem roku pieskārieniem – žestiem, roku slīdēšanu, pieklauvēšanu un pamāšanu. Orba spēj ierakstīt un atskaņot paša radītās dziesmas, piedāvāt dažādas fona skaņas, ritmus un mūziku, un ļauj ātri un aizraujošā veidā attīstīt savas muzikālās prasmes! Orbu iespējams iegādāties šeit.

orba

Dāvanas mākslas mīļotājiem

Ja apdāvināmais ir mākslas mīļotājs, dāvanas saņēmējam meklējumus atvieglos lieliskā nesen tapusī platforma “Start-Up Art”. “Start-Up Art” ir tiešsaistes mākslas galerija, kurā publicēti neskaitāmi jauno mākslinieku darbi, un tajā gleznas ir vienkārši un ērti gan aplūkot, gan iegādāties. Gleznas var apskatīt, gan kategorizējot pēc mākslinieka, gan pēc darbu tematikas, turklāt gleznu iegāde “Start-Up Art”, iespējams, ir lieliska investīcija nākotnē. Šajā platformā savus darbus izstāda daudzsološi jaunie Latvijas mākslinieki, un darbi pieejami par visai draudzīgām cenām.

sienas glezna
Anete Krūmiņa, glezna "Patience"

Dāvana ģimenēm ar bērniem

Ja jāapdāvina ģimene ar bērniem, brīnišķīgas dāvanas dažādu vecumu mazajiem lasītājiem atradīsi izdevniecības “Liels un Mazs” tiešsaistes grāmatu veikalā. Pieejamas gan grāmatiņas ar svētku atlaidēm, gan arī lieliski vietējo, gan ārzemju autoru un ilustratoru darbi. Pieejama, piemēram, “Liels un Mazs” nesen izdotā visā pasaulē iemīļotās somu bērnu autores Tūves Jansones Somijā 1952. gadā publicētā bilžu grāmata “Kas notika pēc tam?”, gan arī latviešu autores un ilustratores Anetes Meleces nu jau pasaules slavu ieguvusī bilžu grāmata “Kiosks”, pēc kuras motīviem uzvestas teātra un leļļu teātra izrādes Vācijā un citviet. Aizraujoša un reizē zinātniska un izglītojoša grāmata jau lielākiem mazajiem lasītājiem būs portugāļu autoru Izabelas Miņošas Martinšas un Marijas Manuelas Pedrozas “Te, iekšā. Smadzenes tavā galvā”.

mazs bērns spēlējas

Šo un citus interesantus un noderīgus rakstus par šībrīža aktualitātēm, kā arī vienmēr svarīgām tēmām, piedāvā uzņēmums Incredit. Ja plāno dāvināt ceļojumu vai vairāku dienu atpūtu kādā no atpūtas namiem vai villām un nepieciešams finansiāls atbalsts izdevumu segšanai, piesakies Incredit piedāvātajam patēriņa kredītam.

Pirms aizņemies, rūpīgi izvērtē savu finansiālo situāciju un spēju aizņēmumu laikus atdot, kā arī rūpīgi izplāno aizņēmuma atdošanu.


Rakstā izmantotie foto avoti: www.unsplash.com www.pexels.com

Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 5/5 (1 balsojumi)
Aktuālas un noderīgas dāvanas tuviniekiem šajos Ziemassvētkos
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas