Kas jāzina par patēriņa kredītu ceļojumam? Lasi un noskaidro!

Esi noilgojies pēc ceļojuma uz ārzemēm? Uzzini, kur iesakām šoziem aizceļot un kā pieteikties ceļojuma izmaksu segšanai paredzētam patēriņa kredītam!

Pandēmija gan vēl nav galā, taču ceļošana, protams, ievērojot visus epidemioloģiskās drošības noteikumus, ir mums jau atkal pieejama. Turklāt ļoti iespējams, tā mums ir nepieciešama vairāk, nekā jebkad iepriekš! Tumšie rudens vakari, vēsais laiks, rutīna un nelielā nomāktība par to, ka ierobežojumi tiek te ieviesti, te atcelti tā vien liek sapņot par nelielu “izraušanos” – atpūtu ārzemēs, kur būs iespēja kaut uz neilgu laiku aizmirst par ikdienas rūpēm un vienmuļību!

Ceļošana, protams, prasa līdzekļus, taču šobrīd vairāk nekā jebkad agrāk ir skaidrs – ceļošana ir investīcija! Tā ir investīcija savā labsajūtā, kas palīdz attīrīt prātu un sasmelties enerģiju un sparu jauniem darbiem un idejām! Lasi tālāk, lai saņemtu ieteikumus, kur šoziem aizceļot nelielā tik ļoti nepieciešamas atpūtas braucienā, un kā pieteikties ceļojuma izmaksu segšanai piemērotam kredītam!

lidosta

Kurp aizceļot šoziem?

Šēčeņi termālie baseini Ungārijā

Diez vai tumšajā un vēsajā ziemas un rudens krustpunktā iedomājams piemērotāks atpūtas brauciena galamērķis par termālo baseinu un ūdens atpūtas paradīzi Ungāriju! Ungārija ir tuvs un izmaksu ziņā ērti pieejams galamērķis no Rīgas un tās galvaspilsētā Budapeštā atrodamais Eiropā lielākais Šēčeņi baseinu komplekss tā vien vilina uz lielisku ķermenisku atpūtu! Šēčeņi termālajiem baseiniem ūdens piegādi nodrošina divi dabīgi termāli avoti ar ūdens temperatūru 74 °C un 77 °C. Baseinu ēkas ir ekskluzīvas – tās uzbūvētas neobaroka stilā, un kompleksa izveide sākusies jau 19. gadsimta 80. gados. Šēčeņi kompleksā ietilpst 3 āra baseini un 15 baseini telpās, dažāda veida pirtis un procedūru telpas. Aviobiļetes airBaltic piedāvātajiem tiešajiem reisiem no Rīgas uz Budapeštu iespējams iegādāties šeit.

Šēčeņi termālie baseini Ungārijā

Zilā Lagūna Reikjavīkā

Islande ir īsta pasaku zeme, kuras burvība visvairāk atklājas tieši ziemas sezonā. Tā ir viena no Ziemeļpolam vistuvāk esošajām valstīm, un daudzie Islandē esošie aktīvie vulkāni un ģeotermālā aktivitāte nodrošina daudz no zemes dzīlēm nākoša siltuma. Islandieši pieraduši pie dabas skaudruma un tās veltes izmanto pilnībā, tāpēc nebūs melots, ja arī Islandi dēvēsim par spa lielvalsti. Reikjavīkas lepnums – Zilā Lagūna tiek uzskatīta par vienu no 25 pasaules brīnumiem, un ap šiem populārajiem karstajiem avotiem izaugusi dzīvīga un pilnasinīga kvalitatīva tūrisma infrastruktūra, kur rūpīgi padomāts par piemērotām naktsmītnēm, restorāniem un neskaitāmām ar ūdens atpūtu un spa saistītām aktivitātēm. Zilās Lagūnas apmeklējums ir jāplāno, kā arī naktsmītnes un procedūras jārezervē laikus! Aviobiļetes airBaltic piedāvātajiem tiešajiem reisiem no Rīgas uz Reikjavīku iespējams iegādāties šeit.

Zilā Lagūna Reikjavīkā

Pēc Ziemassvētku noskaņas uz Krakovu

Polija ir nepamatoti nenovērtēts tūrisma galamērķis – šīs valsts tā dēvētā kultūras galvaspilsēta Krakova nudien ir piemērota nelielam atpūtas braucienam no Rīgas! Krakova viesus priecē ar izteiktu vēstures un kultūras bagātību, kā arī koptu pilsētvidi. Ja apmeklējot šo pilsētu pirms-pandēmijas ērā nereti nācās saskarties ar sajūtu, ka tūrisma piedāvājums Krakovā ir kļuvis visai standartizēts un masveida, tad šobrīd vietējā kolorīta un privātuma sajūta samazinātā apmeklētāju skaita dēļ ir atgriezusies. Krakovas Ziemassvētku tirdziņš ir viens no populārākajiem un kvalitatīvākajiem Eiropā – un šis ir īstais laiks, lai to apmeklētu. Tas atrodas 13. gadsimtā izveidotajā pilsētas laukumā pašā vecpilsētas sirdī, un decembra vakaros un nedēļas nogalēs priecē gan vietējos iedzīvotājus, gan apmeklētājus no visas Eiropas. Tajā ir iespējams gan iegādāties lieliskas amatnieku radītas Ziemassvētku dāvanas un gardumus, gan arī nogaršot kūpinājumus, gardas zupas un karstvīnu. Tāpat Krakovā ir lieliski muzeji, galerijas un skaistas baznīcas, kuras apskatīt un atkal pabūt starp cilvēkiem, protams, ievērojot drošu distanci. Aviobiļetes Lufthansa piedāvātajiem tiešajiem reisiem no Rīgas uz Krakovu iespējams iegādāties šeit.

ziemassvētki krakovā

Kas jāzina par ceļojuma izmaksu segšanai paredzēto patēriņa kredītu?

Uzņēmuma Incredit piedāvātais pakalpojums patēriņa kredīts ir pieejams arī ar ceļojumiem saistīto izmaksu segšanai. Kredītdevējs patēriņa kredītā piedāvā aizņemties summu no 100 līdz pat 10 000 eiro ar kredīta termiņu līdz 84 mēnešiem (ja ir iespēja, kredītu var atmaksāt arī ātrāk).

Ceļojuma kredīta noformēšanu var veikt internetā vai tuvākajā Incredit kreditēšanas centrā, aizpildot ātrās pārbaudes pieteikumu – šis process aizņems ne vairāk par piecām minūtēm. Apstiprinājumu iespējams veikt ar Smart-ID, e-Parakstu vai 0,01 eiro bankas pārskaitījumu no sava bankas konta. Pozitīvas atbildes gadījumā nauda tiks pārskaitīta 30 minūšu laikā.

kredīts ceļojumam

Lai saņemtu ceļošanas izdevumiem paredzēto patēriņa kredītu, ir jābūt Latvijas patstāvīgajam iedzīvotājam vecumā no 21 līdz 70 gadiem (naudas kredīta termiņa beigās) ar deklarētu dzīvesvietas adresi Latvijas Republikā. Ir jābūt kontam kādā no Latvijas bankām, kā arī regulāriem ienākumiem, kas ļauj atmaksāt kredītu. Kredīta saņemšanai būs nepieciešams arī personu apliecinošs dokuments – pase vai ID karte.

Ceļojuma kredīta atlikumu iespējams noskaidrot, ieejot savā klienta profilā, zvanot pa tālruni 67199100 vai rakstot uz e-pastu info@incredit.lv.

ceļojuma soma ar pasi

Drošības nosacījumu ievērošana ceļojuma laikā

Šobrīd ceļošana no ceļot gribētājiem prasa ne tikai īpašu piesardzību, bet arī mazliet rūpīgākas sagatavošanās priekšdarbus – galu galā, neviens nevēlas piedzīvot stresu par laikus nenokārtotiem dokumentiem un nejaušu drošības nosacījumu pārkāpšanu tāpēc vien, ka nosacījumi dažādās pasaules vietās atšķiras.

Svarīgi atcerēties, ka katrā valstī, kuru ieplānots apmeklēt, epidemioloģiskās drošības noteikumi, kas jāņem vērā gan vietējiem iedzīvotājiem, gan ceļotājiem, var būt atšķirīgi, turklāt tie laiku pa laikam mainās, tāpēc būtiski ir sekot tam līdzi attiecīgajās tiešsaistes platformās. Dodoties ceļojumā taču gribas atpūsties, aizmirsties un neuztraukties par to, vai ir aizpildītas visas vajadzīgās anketas – par to visu noteikti vajadzētu parūpēties pirms ceļojuma!

ceļojuma dokumenti

Šo un citus interesantus un noderīgus rakstus par šībrīža aktualitātēm, kā arī vienmēr svarīgām tēmām, piedāvā uzņēmums Incredit. Ja plāno ceļojumu un nepieciešams finansiāls atbalsts ceļojuma izdevumu segšanai, piesakies Incredit piedāvātajam patēriņa kredītam.

Pirms aizņemies, rūpīgi izvērtē savu finansiālo situāciju un spēju aizņēmumu laikus atdot, kā arī rūpīgi izplāno aizņēmuma atdošanu.

Rakstā izmantotie foto avoti: www.unsplash.com www.pexels.com

Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 5/5 (1 balsojumi)
Kas jāzina par patēriņa kredītu ceļojumam? Lasi un noskaidro!
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas