5 noderīgi rīki un piederumi, ko sagādāt skolniekam

Uzzini, kādi 5 rīki un piederumi vislabāk noderēs un kalpos skolniekam un kurus vērts iegādāties skolas gadam sākoties!

Septembris jau ir klāt, un vecāki steidz gādāt visu ikdienai nepieciešamo saviem mazajiem skolā gājējiem. Dažādo “must-have” rīku un piederumu un dažādu moderno gadžetu skaits, kurus iesaka iegādāties, ar katru gadu pieaug, tāpēc svarīgi piedāvājuma klāstā neapjukt. Kādi sīkrīki un piederumi skolēniem tiešām varētu noderēt un padarīt to ikdienas dzīvi un mācību procesu ērtāku un vienkāršāku? Lasi rakstu un uzzini, kādus 5 noderīgus ikdienas piederumus iesakām iegādāties skolai!

krāsaini zīmuļi

1. Planšete

Sākumskolas vecuma bērnu vecāki, iespējams, labprātāk izvairītos no dažādām elektroniskajām ierīcēm, ar kurām bērns, kurš skolā iepazīsies ar citiem bērniem, visdrīzāk tāpat nonāks ciešā saskarē. Taču ir vērts apsvērt, vai planšete, kuras specifikācijas un pielietojumu vecāki var kontrolēt ērtāk, nekā, piemēram, mobilo telefonu, bērnam varētu būtiski palīdzēt mācībās un mājasdarbu pildīšanā. Planšetē vecāki var lejupielādēt arī dažādas vērtīgas mācību aplikācijas, kur bērns var pildīt, piemēram, matemātikas uzdevumus.

Lai uzzinātu vairāk par šobrīd pieejamām populārām un ērtām planšetēm, lasi mūsu iepriekš sagatavoto rakstu “Meklē planšetdatoru? Lasi par 6 modeļiem, no kuriem izvēlēties!

jauna planšete

2. Sporta un apavu somas

Sen vairs nav tie laiki, kad sporta tērpu skolas sporta nodarbībām pārnēsāja iepirkumu maisiņā, kur pēcāk apģērbs un apavi tika samesti kopā vienā visai nehigiēniskā mudžeklī. Sporta tērpam un piederumiem paredzēta atsevišķa soma var šķist kā liels izdevums brīdī, kad jau tā jāpērk daudz skolas ikdienai nepieciešamu priekšmetu, taču tas ir tā vērts – tā atvieglos un padarīs bērna ikdienu ērtāku, un mantas netiks tik viegli nozaudētas. Turklāt, šādā somā apavus nudien var atdalīt ar maisiņu, kā arī ērti paņemt līdzi higiēnas preces un dvieli.

Tāpat, vienkāršs un lēts, bet vērtīgs piederums skolniekam, it sevišķi rudens un ziemas laikā, ir maiņas un sporta apaviem piemērota apavu soma. Arī maiņas apavus nav patīkami pārnēsāt plastmasas maisiņā, kurš var vieglāk saplīst un iejukt citu plastmasas maisiņu gūzmā, turklāt, ja sporta tērpam un piederumiem tiek izmantota sporta soma, apavu somu ir ērti tajā ievietot, lai apģērbu saglabātu tīru.

Ērto un ietilpīgo Nike zīmola sporta somu RADIATE CLUB-AOP var iegādāties tiešsaistē par 30,87 eiro, savukārt, no ūdensnecaurlaidīga poliestera izgatavotu apavu somu ar kabatu var iegādāties e-veikalā Rolling.lv par cenu 8,18 eiro.

 

3. Ūdens pudele

Mēs dzīvojam laikmetā, kur apdraudējums klimatam un mūsu pierastajai dzīves kārtībai ir tik liels, ka nav vairs iespējams izlikties, ka tas neeksistē. Tas mums būtu jāmāca arī saviem bērniem, un sākt iespējams no pavisam maziem ieradumiem, piemēram, ūdens dzeršanas no savas īpašās pudeles, tā vietā, lai nepārtraukti pirktu jaunas plastmasas minerālūdens pudeles. Tas ir gan lētāk, gan veselīgāk bērnam, jo pudeles klātesamība nepārtraukti atgādinās par to, ka laiks padzerties. Tā arī ir iespēja, cik var, izvairīties no gāzētajiem saldinātajiem dzērieniem.

500ml ūdens pudeli ar bērniem piemērotu apdruku iespējams iegādāties Fissman.lv interneta veikalā šobrīd ar 30% atlaidi nopērkama par 9,78 eiro.

ūdens pudele

4. Viedpulkstenis

Sākumskolas vecuma bērniem, kuru rīcībā vecāki vēl viedtālruni nevēlas nodot, lieliski noderēs viedpulkstenis ar iebūvētām būtiskākajām saziņas un drošības funkcijām. Ir pieejami bērnu viedpulksteņi ar iebūvētu telefona zvanu funkciju saziņai, kā arī, piemēram, SOS pogu, kas ļauj izsaukt palīdzību ar vienu rokas kustību. Daudziem vecākiem ļoti būtiska un vērtīga šķitīs arī GPS atrašanās vietas funkcija, kā arī daudzos pulksteņu modeļos iebūvēta arī kamera attēlu uzņemšanai.

Inovatīvu  bērnu viedpulksteni Garett Kids Sun Pro 4G var iegādāties veikala Elkor.lv tieššaistes platformā par summu 125,00 eiro.

kredīts skolai

5. Darba vieta mājās

Ja bērns sāk mācīties sagatavošanas vai pirmajā klasē, svarīgi padomāt ne tikai par skolai nepieciešamajiem piederumiem, bet arī par piemērotu darba vietu skolēnam mājās, kur pildīt mājasdarbus – sākot ar piemērotu darba galdu un krēslu, līdz pat kvalitatīvai galda lampai un nepieciešamajām kancelejas precēm. Iespējams, vērts apsvērt dažu lietu, piemēram, visbiežāk izmantoto rakstāmpiederumu iegādi divos eksemplāros, lai atvieglotu skolniekam mantu kārtošanas procesu, un lai nekas neaizmirstos mājās.

Noderēs arī “ziņojumu dēlis” bērna istabā pie galda, kur atzīmēt svarīgākos notikumus un dažādus atgādinājumus, un ar kura palīdzību darboties pie dažādiem projektiem. Dēļi var pildīt gan dažādas uzglabāšanas funkcijas (specifiskiem projektiem), gan vienkārši tikt izmantoti informācijas apkopošanai un pārskatāmībai – gan tādi, uz kuriem var rakstīt un dzēst, gan tādi, pie kuriem var piespraust dažādas piezīmes un dažādus citus materiālus.

Ikea.lv pieejami dažādi sienas dēļi bērna istabai, kā arī dažādu veidu un stilu konteineri kancelejas preču un papīra uzglabāšanai. Dažādi veida ziņojumu dēļus un tāfeles mājām var iegādāties arī vietnē bonami.lv.

Sadarbība ar Incredit

Incredit ir uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas finanšu pakalpojumu sniegšanā Latvijas iedzīvotājiem jau 12 gadus, kuru laikā spējis kļūt par vienu no līderiem patēriņa kreditēšanas jomā, ar vairāk nekā 200 000 apmierinātu klientu.

Šo un citus interesantus un noderīgus rakstus par šībrīža aktualitātēm, kā arī vienmēr svarīgām tēmām, piedāvā uzņēmums Incredit. Ja plāno iekārtot skolnieka istabu un iegādāties darba galdu un krēslu, nepieciešamo summu vai daļu no tās vari ērti saņemt kā patēriņa kredītu, piemēram, no kompānijas Incredit piedāvāto pakalpojumu klāsta.

Visi cenu piedāvājumi apskatīti 2022. gada 31. augustā

Rakstā izmantotie foto avoti: www.unsplash.com www.pexels.com

Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 2/5 (5 balsojumi)
Kas vēl noderēs skolniekam, uzsākot jauno mācību gadu?
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas