Viedtālrunis šim gadam - izvēlies no 7 iecienītiem modeļiem!

Jauna viedtālruņa iegāde - kā izvēlēties tieši sev nepieciešamo? Uzzini vairāk par 7 šogad iecienītākajiem viedtālruņu modeļiem visām gaumēm.

Lai gan daļa viedtālruņu lietotāju tad, kad pienācis laiks iegādāties jaunu ierīci, vienmēr uzticīgi izvēlēsies tikai un vienīgi jaunāko iPhone modeli, aizvien konkurētspējīgāki kļūst arī dažādu citu zīmolu viedtālruņi.

Kādam jābūt kvalitatīvam viedtālrunim, kuru varēsi ērti lietot vismaz pāris gadus? Labam viedtālrunim būs kvalitatīvs ekrāns, laba kamera un ilga baterijas “dzīve” (kura, turklāt, saglabāsies pietiekami ilga arī tad, ja ierīci lietosi vairākus gadus no vietas). Tāpat viedtālrunim jādarbojas ātri – visām funkcijām un lietošanas vajadzībām, piemēram, dažādo sociālu tīklu un lietotņu izmantošanai, e-pastu rakstīšanai, dalībai video sarunās un spēļu spēlēšanai jābūt ērti pieejamai. Tālāk rakstā apskatīsim 7 viedtālruņu modeļus dažādās cenu kategorijās, kuri atbilst visām šīm prasībām un kurus vērts apsvērt iegādāties šogad!

mobilais telefons rokās

1. Apple iPhone 12 – iPhone cienītājiem

Lai gan, kā jau minējām, iPhone nebūt nav vienīgais augstas kvalitātes viedtālrunis, kas reizē ir arī stila un dzīvesveida liecība, tas viedtālruņu kvalitātes latiņu joprojām tur augstu – un tam vienmēr būs uzticīgi fani. Apple šogad nācis klajā ar četriem jaunā iPhone modeļa variantiem (bez klasiskā pieejami arī iPhone 12 Pro, iPhone Pro Max un iPhone 12 Mini), taču lielākā daļa iPhone cienītāju visdrīzāk paliks uzticīgi klasiskajam iPhone 12 modelim.

Klasiskajam iPhone 12 ir 6,1 collu izmērs, iOS operētājsistēma, 64 GB ietilpība un OLED displejs edge-to-edge. Tāpat, iPhone 12 var lepoties ar A14 Bionic - ātrāko viedtālruņa mikroshēmu un nakts režīmu katrā kamerā. iPhone 12 iespējams iegādāties tele2.lv e-veikalā par 759,00 eiro.  Savukārt, iPhone 12 Pro ar 128 GB ietilpību iespējams iegādāties veikalā Euronics par 1179 eiro.

iphone 12

2. SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA – patiesi ekskluzīvs Samsung

Samsung zīmola viedtālruņu cienītāji šogad aplaimoti ar jauno Samsung Galaxy S21 Ultra modeli. Šis ir patiesi ekskluzīvs Samsung zīmola modelis ar 6,8 collu ekrānu, maksimālo izšķirtspēju 3200 x 1440 px un 256 GB atmiņu (un 12 GB operatīvo atmiņu). Tas darbojas ar Android 11.0 operētājsistēmu, tā primārās kameras izšķirtspēja ir UHD 8K, bet sekundārās - 40 Mpix.

kredīts telefona iegādei

Šajā modelī pieejamās ir labākās Samsung jebkad piedāvātās kameras, kuras, turklāt, daļā situāciju darbojas pat labāk, nekā iPhone 12 Pro Max modeļa kameras. Šī Samsung modeļa ekrānam ir augsts refresh koeficients, kas sociālo mediju lietošanu un tekstu lasīšanu padarīs daudz ērtāku, nekā līdz šim. Vērā ņemama ir arī baterijas “dzīve” – Samsung Galaxy S21 Ultra bez atkārtotas uzlādēšanas var lietot pat līdz divām diennaktīm! Samsung Galaxy S21 Ultra iespējams iegādāties Tele2.lv par 1249,00 eiro.

samsung galaxy

3. SAMSUNG GALAXY NOTE 20 ULTRA – raksti ar pildspalvu!

Galaxy S21 Ultra nav šogad vienīgais Samsung zīmola jauninājums viedtālruņu pasaulē. Samsung Galaxy Note 20 Ultra piedāvā lietotājiem ko īpašu – pildspalvas un tālruņa simbiozi. Šis izteiksmīgais viedtālrunis nodrošināts ar jaudīgu 4,500 mAh bateriju, kura uzturēs tā 6,9 collu ekrānu visas dienas garumā (un daudz ilgāk). Tam ir arī ļoti augsts refresh koeficients - 120Hz, un, protams, tas piedāvā aizraujošāko jauno funkciju – iespēju rakstīt un arī zīmēt uz ekrāna ar Samsung S Pen. Samsung Galaxy Note 20 Ultra iespējams iegādāties Samsung e-veikalā par 1149,00 eiro.

samsung galaxy note

4. OnePlus 9 – letāks, bet ar izcilu kameru

OnePlus 9 ir OnePlus 9 Pro viedtālruņa (kurš pats arī ir lielisks un apsvēršanas vērts viedtālrunis augstākā cenu kategorijā)  nedaudz vienkāršāka versija, kura, saglabājot lielāko daļu būtisko OnePlus 9 Pro piedāvāto funkciju, ļaus būtiski ietaupīt, to iegādājoties. Tāpat kā OnePlus 9 Pro, OnePlus 9 izcila darbība tiek nodrošināta ar Snapdragon 888 procesoru un saglabāta arī tā Pro versijas īpašā atšķirības zīme – lieliska platleņķa kamera. Kameras sensors ir fiziski lielāks, nekā lielākajai daļai viedtālruņu, un nodrošina 50 megapikseļu izšķirtspēju. OnePlus 9 viedtālruni iespējams iegādāties par 699,00 eiro.

one plus mobilais

5. Google Pixel 4A – labākais mazbudžeta androīds

Google Pixel 4A nevar lepoties ar lielāko ekrānu vai ātrāko procesoru, taču, ja vēlies iegādāties pietiekami kvalitatīvu mazbudžeta androīdu, Google Pixel 4A ir īstā izvēle – programmatūras atjauninājumus uz tā var saņemt vismaz 3 gadus. Arī Pixel 4A lepojas ar kameras kvalitāti (kura esot pielīdzināma daudzu trīs reizes dārgāku viedtālruņu kamerām). Tomēr, jāņem vērā, ka tā ir sacensība attēlu kvalitātes, nevis pašas kameras izcilības līmenī, jo Google nodrošina lielisku attēlu apstrādi ar programmatūru. Taču rezultāts ir viens – augstas kvalitātes attēli! Google Pixel 4A viedtālruni iespējams iegādāties veikalā discover.lv par 390 eiro.

google pixel mobilais

6. iPhone 11 – lētāks, bet tikpat efektīvs

Joprojām lielisks un izdevīgs pirkums būs arī Apple iPhone 11. Arī tam ir 6,1 collu liels ekrāns un jaudīgs A13 Bionic procesors. Tas darbojas maksimāli energoefektīvi, ļaujot ietaupīt akumulatora lādiņu. Ātras uzlādes iespējas ļauj teju uzreiz atgriezt izlādēto telefonu ierindā. Šim iPhone modelim ir “Liquid Retina” displejs, kurš nodrošina ļoti precīzu krāsu pārraidi, kā arī jauna superplatleņķa kamera. iPhone 11 ir 256 GB datu ietilpība. To iespējams iegādāties veikalā Elkor par 849.99 eiro.

iphone 11

7. Xiaomi Mi 11 – laba cena, augsta kvalitāte

Viens no jaunākajiem un labākajiem zīmola Xiaomi modeļiem – Xiaomi Mi 11 izceļas ar daudzfunkcionālu kvalitāti: tas ir ātrs, ar izcilu kameras sniegumu, lielisku dizainu, kā arī pircējam izteikti draudzīgu cenas-kvalitātes attiecību. Īpaši tiek slavēta tā ātrā darbība un pašas aparatūras kvalitāte. Xiaomi Mi 11i iespējams iegādāties veikalā Dateks par 560.21 eiro.

xiaomi telefons

Visas tiešsaistes vietnes, no kurām iegūta informācija par viedtālruņu cenām, apmeklētas 2021. gada 22. jūlijā.

Šo un citus interesantus un noderīgus rakstus par šībrīža aktualitātēm, kā arī vienmēr svarīgām tēmām piedāvā uzņēmums Incredit. Ja plāno šovasar iegādāties jaunu viedtālruni, un tā iegādei nepieciešami papildu līdzekļi, Tev ir iespēja saņemt patēriņa kredītu no uzņēmuma Incredit piedāvāto pakalpojumu klāsta.

Rakstā izmantotie foto avoti: www.unsplash.com www.pexels.com

Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 3/5 (7 balsojumi)
Viedtālrunis šim gadam - izvēlies no 7 iecienītiem modeļiem!
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas