Kāpēc ir vērts izmantot patēriņa kredīta kalkulatoru?

Kā efektīvāk salīdzināt patēriņa kredīta piedāvājumus, izmantojot online patēriņa kredīta kalkulatoru? Lasi tālāk un uzzini dažus vienkāršus paņēmienus!

Pirms ķerties pie aprēķiniem, noteikti jāapsver kredīta nepieciešamība. Kādam mērķim tiks noformēts kredīts un cik liela summa ir nepieciešama, kā arī svarīgi apsvērt spēju to atmaksāt. Tāpēc vispirms iesakām iepazīties ar mūsu rakstu par patēriņa kredīta nepieciešamību: Uzzini, kādos gadījumos izvēlēties patēriņa vai citu kredīta veidu!

patēriņa kredīta kalkulators

Patēriņa kredīta kalkulatora priekšrocības

Galvenā priekšrocība – iespēja salīdzināt izmaksas. Lielākoties aprēķinu veikšana ir standartizēta, līdz ar to ir viegli un ērti, ievadot vien nelielu informācijas daudzumu, iegūt svarīgu informāciju, lai salīdzinātu un pieņemtu lēmumu par sev piemērotāko variantu.

Piemēram, norādot nepieciešamā kredīta summu un atmaksas termiņu, jau var iepazīties ne tikai ar ikmēneša maksājuma apmēru, kas ir ļoti būtisks, bet arī ar kopējo atmaksājamo summu un citiem svarīgiem kopējiem pārmaksas procentiem. Šī visa apkopotā informācija sniedz pilnu ieskatu kredīta kopējās izmaksās. Parasti šī informācija pieejama redzamā vietā, uzreiz zem veiktajiem aprēķiniem, ar nosaukumiem “info par kredītu” vai “kredīta standartinformācija” un citiem līdzīgiem nosaukumiem.

Pēc veikto aprēķinu salīdzināšanas, turpinot aizpildīt kalkulatoru, var noformēt online patēriņa kredītu, neizejot no mājām. Līdzīgi tas ir arī veicot aprēķinus auto līzinga kalkulatorā un kredītu refinansēšanas kalkulatorā.

Incredit patēriņa kredīts

Kalkulatora un pieteikuma aizpildīšanas posmi

Pirmais posms ir vēlamā kredīta summas un atmaksas termiņa ievadīšana. Incredit patēriņa kredīta kalkulatorā, ievadot arī savus personas datus, tādus kā vārdu, uzvārdu, personas kodu un kontaktinformāciju, var iepazīties ar detalizētāku informāciju un saņemt personalizētu piedāvājumu, ņemot vērā konkrētā klienta lojalitātes līmeņa bonusus, ja tādi ir.

Otrais posms aizņems vien īsu laiku, jo tur jāievada tikai informācija par savu darba vietu, oficiālajiem ienākumiem un jānorāda kredīta mērķis. Ja izvēlas kredītu refinansēšanas kalkulatoru, tad šajā posmā būs jānorāda arī kopējie kredīta maksājumi.

Trešais posms ir atvēlēts dzīvesvietas informācijai un papildu drošībai ir jānorāda kontaktpersona savas prombūtnes gadījumā.

patēriņa kredīta kalkulators

Tālāk atliek vien izvēlēties vēlamo atmaksas datumu, ko var ērti izdarīt bezmaksas. Šeit pat var ļoti ērti nomainīt izvēlēto kredīta summu un termiņu. Atbilstoši veiktajām izmaiņām uzreiz var iepazīties ar atmaksas grafiku. Šī ērtā funkcija pieejama arī, izmantojot Incredit auto līzinga kalkulatoru un kredītu refinansēšanas kalkulatoru.

Lai ievērojami paātrinātu pieteikuma izskatīšanu un palielinātu kredīta saņemšanas iespējas par 80%, Incredit iesaka pievienot savas bankas izrakstus. To ir ērti pievienot, izmantojot automatizēto sistēmu ar internetbankām, atliek vien ielogoties savā bankā un sekot norādījumiem.

Klienta papildu ērtībām, pieteikumu tagad var ātri un ērti apstiprināt online ar kādu no elektroniskajiem parakstiem. Izvēlei tiek piedāvāts Smart-ID (QES) un eParaksts.

Pieteikuma aizpildīšana prasīs vien 3-5 minūtes laika. Pozitīva lēmuma gadījumā kreditēšanas līgums tiek nosūtīts uz klienta norādīto e-pastu un pieprasītā naudas summa tiek pārskaitīta uz attiecīgo bankas kontu 30 minūšu laikā. Klientam atliks vien rūpīgi sekot savam atmaksas grafikam un veikt visus nepieciešamos ikmēneša maksājumus.

auto līzinga kalkulators

Auto līzinga kalkulatora priekšrocības

Izmantojot auto līzinga kalkulatoru var ne tikai salīdzināt kredīta piedāvājumus, bet arī ērti un ātri noformēt līgumu. Tādā veidā var saņemt nepieciešamo kredīta summu līdz 10 000€ ar atmaksas termiņu līdz pat 84 mēnešiem, neizejot no mājām, vienkārši piesakoties online. Nauda tiks pārskaitīta 30 minūšu laikā un pēc naudas saņemšanas klientam tiek dotas 60 dienas jauna auto iegādei, tas ir ļoti ērti, jo pārdomāta auto iegāde var aizņemt vairāk laika nekā ir ieplānots, tāpēc Incredit dod ilgāku laiku sava labākā auto atrašanai bez steigas. Turklāt iegādātais auto tiek noformēts uz klienta vārda, tātad kredīta ņēmējs ir sava auto pilnvērtīgs īpašnieks.

kredīta kalkulators

Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 5/5 (1 balsojumi)
Kāpēc ir vērts izmantot patēriņa kredīta kalkulatoru?
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas