Kas ir kredīts uzņēmumiem un kādas ir tā priekšrocības?

Uzzini visu par nebanku kredītiestāžu piedāvātajiem uzņēmumu kredītiem: kādi aizņēmuma veidi un kādi apjomi pieejami, kādas priekšrocības piedāvā?

Mazam uzņēmumam ar kvalitatīvu izstrādātu biznesa plānu nereti var būt milzīgs potenciāls, taču nereti, lai process sāktu “kustēties”, nepieciešams neliels finansiāls atbalsts. Arī situācijās, ja uzņēmums jau labu laiku darbojies, var rasties īslaicīga nepieciešamība pēc papildu naudas līdzekļiem dažādu izmaksu segšanai, auto vai inventāra iegādei. Bankās pēc aizdevuma uzņēmuma vajadzībām parasti vēršas tad, ja nepieciešama ievērojama naudas summa, turklāt, lai to saņemtu, jāizpilda pietiekami kompleksi nosacījumi, taču nelielas summas uzņēmuma vajadzībām ērti saņemt aizdevumā no nebanku kredītiestādēm. Uzzini vairāk par kredītiem uzņēmumam: kādi kredītu veidi pieejami, un kādi ir to saņemšanas nosacījumi un priekšrocības!

vīrietis uzvalkā

Kādu veidu kredītus uzņēmumam piedāvā Incredit?

Incredit uzņēmumiem piedāvā trīs aizņēmumu veidus: naudas kredītu, preces uz nomaksu un kredītu auto iegādei.

Uzņēmumiem ir iespējams saņemt Incredit piedāvāto naudas kredītu 100 eiro līdz 10 000 eiro apmērā. Tāpat uzņēmumiem iespējams ar Incredit aizdevuma palīdzību iegādāties preces un pakalpojumus uz nomaksu par summu no 70 eiro līdz 10 000 eiro. Savukārt auto iegādei uzņēmums no Incredit var saņemt aizdevumu par summu no 1000 līdz 10 000 eiro. Saņemot Incredit aizdevumu auto iegādei, to iespējams iegādāties no jebkura pārdevēja visā Latvijā, turklāt auto var izvēlēties gan no fiziskas, gan no juridiskas personas. Līdzekļus auto iegādei iespējams saņemt uzreiz, taču auto var meklēt vēl turpmākās 60 dienas pēc naudas saņemšanas.

biznesa saruna

Uzņēmuma kredīta saņemšanas nosacījumi

Nosacījumi visu trīs uzņēmuma kredītu veidu saņemšanai ir vienlīdzīgi. Uzņēmuma kredītu no Incredit iespējams saņemt jebkuram Latvijas Republikā reģistrētam uzņēmumam, kas līdz kredīta pieteikuma iesniegšanai ir bijis reģistrēts vismaz 6 mēnešus. Kredīta galvotājam, fiziskai personai, jābūt vienam no uzņēmuma valdes locekļiem. Visu kredītu veidu atmaksas termiņš ir līdz 84 mēnešiem. Katrs kredītdevējs konkrētā kredītņēmēja pieteikumu un spēju atdot aizņēmumu izvērtē individuāli.

sapulce

Kā noformēt uzņēmuma kredītu?

Naudas kredītu uzņēmuma vajadzībām no nebanku kredītdevēja Incredit iespējams saņemt, aizpildot ātrās kreditēšanas pieteikumu Online vai tuvākajā kreditēšanas centrā – tas aizņems ne vairāk par 5 minūtēm! Pozitīvas atbildes gadījumā tiks parakstīts līgums, un aptuveni 30 minūšu laikā pēc līguma parakstīšanas (atkarībā no tā, kuru banku izmanto) saņemsi naudas pārskaitījumu.

Noformējot uzņēmuma vajadzībām paredzēto preci uz nomaksu ar Incredit starpniecību, izvēlies sev nepieciešamo preci jebkurā tirdzniecības vietā Latvijā, palūdz veikala pārdevēju, lai tas izraksta faktūrrēķinu, un dodies ar šo rēķinu uz tuvāko Incredit kreditēšanas centru. Tur aizpildi pieteikumu, sagaidi lēmumu, un pozitīvas atbildes gadījumā dodies atpakaļ pie tirgotāja, lai saņemtu nepieciešamo izvēlēto preci.

https://www.incredit.lv/lv/krediti/naudas-krediti-uznemumiem/?utm_source=blog&utm_medium=banner&utm_campaign=blog_kredits_uznemumiem_saurais_baners&utm_content=3_decembris

Noformējot auto kredītu pie Incredit, izvēlies auto, kuru plāno uzņēmumam iegādāties kredītā, aizpildi ātrās pārbaudes pietiekumu, un pozitīvas atbildes gadījumā paraksti līgumu. Šajā gadījumā – ja auto iegādei izvēlēts jau iepriekš, pie Incredit iespējams noformēt kredītu auto iegādei līdz pat 25 000 eiro. Savukārt, ja auto plānots izvēlēties pēc kredīta summas saņemšanas, iespējams noformēt kredītu par summu līdz 10 000 eiro. Pēc līguma parakstīšanas kopā ar auto pārdevēju dodies uz CSDD, lai pārrakstītu auto uz sava vārda!

biznesmens

Incredit uzņēmuma kredīta priekšrocības

Kādas ir dažādo uzņēmuma kredītu veidu priekšrocības, sadarbojoties ar uzņēmumu Incredit?

Noformējot naudas kredītu savam uzņēmumam pie Incredit, iespējams saņemt summu līdz pat 10 000 eiro, turklāt aizņēmuma noformēšana notiek 30 minūšu laikā. Aizņēmuma līguma parakstīšana notiek vienā no Incredit kreditēšanas centriem, taču aizņēmumam var pietiekties arī Online. Naudas kredīta atmaksas termiņš ir līdz 84 mēnešiem, taču kredītu ir iespējams atmaksāt arī ātrāk.

Iegādājoties preces vai pakalpojumus uz nomaksu ar Incredit starpniecību, iespējams saņemt summu preču iegādei līdz pat 10 000 eiro, un arī šajā gadījumā aizņēmuma noformēšana kādā no Incredit kreditēšanas centriem notiek 30 minūšu laikā. Preču iegādei kredīts uzņēmumiem ir predzēts līdz pat 60 mēnešiem, un arī šo aizņēmumu ir iespējams atmaksāt ātrāk. Regulējamā avansa summa preču iegādei ir no 0 eiro.

Kredīts uzņēmumiem ir pieejams arī auto iegādei no Incredit, pieejamā summa ir līdz 10 000 eiro, ja kredīta summa tiek nodrošināta pirms auto atrašanas, savukārt ja auto jau atrasts, tā iegādei no Incredit iespējams aizņemties summu līdz pat 25 000 eiro apmērā. Auto ir iespējams iegādāties no jebkura pircēja izvēlēta pārdevēja visā Latvijā. Tāpat, auto var izvēlēties iegādāties gan no fiziskas, gan juridiskas personas un regulējamā avansa summa ir no 0 eiro.

prezetācija ofisā

Tas, kā nebanku kredītdevējs izvērtē klientu pieteikumus un spēju atdot saņemto aizņēmumu, atkarīgs no kredītdevēja tipa un konkrētā kredītdevēja. Incredit piedāvā gan privātajiem, gan korporatīvajiem klientiem aizņemties salīdzinoši lielas patēriņa kredīta summas un klientu pieteikumus un spēju aizņēmumu atdot izvērtē rūpīgāk, nekā, iespējams, ātro kredītu vai SMS kredītu uzņēmumi, kuri darbības uzsvars ir uz ātru aizdevuma noformēšanu. Aizdevums uzņēmumiem jeb kredīts uzņēmumiem ir ļoti ērts kreditēšanas veids, lai sasniegtu savus mērķus. Taču, arī aizņemoties līdzekļus uzņēmuma vajadzībām, būtiski ir rūpīgi izvērtēt uzņēmuma finansiālo situāciju un spēju aizņēmumu laikus atdot, kā arī rūpīgi izplānot aizņēmuma atdošanu.

Šo un citus interesantus un noderīgus rakstus par šībrīža aktualitātēm, kā arī vienmēr svarīgām tēmām, piedāvā uzņēmums Incredit. Ja Tavam uzņēmumam nepieciešams kāds no Incredit piedāvātajiem kredītiem uzņēmuma vajadzībām, piesakies šī pakalpojuma saņemšanai online.

Rakstā izmantotie foto avoti: www.unsplash.com www.pexels.com

Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 5/5 (1 balsojumi)
Kas ir kredīts uzņēmumiem un kādas ir tā priekšrocības?
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas