Patēriņa kredīts precēm un pakalpojumiem - uzzini vairāk!

Uzzini, kā saņemt patēriņa kredītu precēm un pakalpojumiem, un kāpēc izdevīgi to izmantot, iegādājoties sadzīves tehniku, elektroierīces un citu nepieciešamo!

Nereti, piesakoties patēriņa kredītam, pircējam jau ir skaidrs, kā tieši šie finanšu līdzekļi tiks izlietoti. Bieži vien tie paredzēti kāda lielāka pirkuma, piemēram, sadzīves tehnikas, elektroierīču vai mēbeļu iegādei, tāpēc uzņēmums Incredit saviem klientiem piedāvā īpaši ērtu risinājumu – pieteikties patēriņa kredītam, kas paredzēts tieši precēm un pakalpojumiem! Kā to visērtāk noformēt un kādās situācijās tas ir visizdevīgākais risinājums? Lasi tālāk!

iepirkumu maisiņš

Kas ir patēriņa kredīts precēm un pakalpojumiem?

Patēriņa kredīta saņemšana dažādu preču vai pakalpojumu iegādei ir šo preču un pakalpojumu iegāde uz nomaksu. Incredit piedāvā šo kredītu par summu sākot jau no 70 eiro līdz pat 10 000 eiro preču un pakalpojumu iegādei no uzņēmuma sadarbības partneriem visā Latvijā, kā arī ērtu tā atmaksas termiņu – līdz pat 60 mēnešiem (taču, ja ir iespēja, kredītu var atmaksāt arī ātrāk).

iepirkumu grozs

Kā noformēt preces uz nomaksu ar Incredit palīdzību?

Preces uz nomaksu iespējams saņemt visos veikalos, noformējot nomaksu uz vietas. Šādā gadījumā pircējs vispirms tirdzniecības vietā izvēlas sev nepieciešamo un vēlamo preci, turpat uz vietas aizpilda pieteikumu, un pozitīvas atbildes gadījumā parakst līgumu un saņem savu preci.

Preces un pakalpojumus var noformēt arī Incredit kreditēšanas centrā (saraksts ar visiem uzņēmuma Incredit kreditēšanas centriem pieejams šeit). Šajā gadījumā pēc preces vai pakalpojuma izvēlēšanās, klientam jāpalūdz, lai veikala darbinieks izsniedz faktūrrēķinu, ar kuru klientam jādodas uz tuvāko kreditēšanas centru. Nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti), aizpildīt pieteikumu un, iegūstot pozitīvu atbildi, klients paraksta līgumu un var doties uz veikalu saņemt savu preci.


Preces uz nomaksu var noformēt arī interneta veikalā. Šajā gadījumā kredīta pieteikuma veidlapa jāaizpilda Incredit sadarbības partnera mājaslapā (process aizņems ne vairāk par 5 minūtēm), un pēc šī pieteikuma izpildīšanas ar klientu sazināsies konkrētā veikala darbinieks. Pozitīvas atbildes gadījumā kredīta līgums būs jāparaksta, saņemot iegādāto preci.

vīrietis baltā kreklā

Nosacījumi preču un pakalpojumu nomaksas noformēšanai

Uz nomaksu preces un pakalpojumus var noformēt jebkurš Latvijas iedzīvotājs vecumā no 21 līdz 70 gadiem. Klientiem iespējams saņemt summu no 70 līdz 10 000 eiro, un aizņēmuma atmaksas termiņš ir līdz 60 mēnešiem. Aizņēmējam jābūt pastāvīgiem ikmēneša ienākumiem un deklarētai dzīvesvietas adresei Latvijā.

priecīga meitene

Visbiežāk uzdotie jautājumi par patēriņa kredītu precēm un pakalpojumiem

 

  • Kā noformēt preces vai pakalpojumus uz nomaksu?

Preces un pakalpojumus uz nomaksu iespējams noformēt vienā no trīs veidiem: tirdzniecības vietās, jebkurā no Incredit kreditēšanas centriem vai interneta veikalā. (Vairāk par nomaksas noformēšanas veidiem lasi augstāk, sadaļā “Kā noformēt preces uz nomaksu ar Incredit palīdzību?”)

  • Vai ir nepieciešama ķīla, lai noformētu preces vai pakalpojumus uz nomaksu?

Lai noformētu preces vai pakalpojumus uz nomaksu, ķīla nav nepieciešama.

 

  • Cik ātri es saņemšu lēmumu par preču vai pakalpojumu nomaksas iespējām?

Lēmums par preču vai pakalpojumu nomaksas iespējām tiks paziņots 30 minūšu laikā.

kredīts precēm un pakalpojumiem

  • Kādās situācijās visbiežāk izvēlas noformēt patēriņa kredītu preču iegādei vai pakalpojumu saņemšanai?

Preču iegāde vai pakalpojumu saņemšana ar patēriņa kredīta palīdzību ir pieejams un ērts risinājums visās situācijās, kad nepieciešama prece vai pakalpojums par cenu sākot no 70 eiro. Visbiežāk klienti ar patēriņa kredīta palīdzību iegādājas sadzīves tehniku: ledusskapjus, televizorus, plītis, putekļu sūcējus utt., kā arī dažādas elektroierīces un mēbeles vai telpu iekārtas. Tāpat ar patēriņa kredīta palīdzību var apmaksāt dažādus pakalpojumus, tostarp arī neplānotus izdevumus, piemēram, medicīnas pakalpojumu saņemšanu.

Ziemas sezonā īpaši aktuāla ir arī apģērba iegāde – nereti tieši ziemas apģērbs, piemēram, mēteļi vai dūnu jakas, un āra apavi, kā arī bērnu kombinezoni vai dažāda veida ziemas sporta inventārs veido lielākos izdevumus, kurus ērti segt, iegādājoties šīs preces uz nomaksu. Pēcāk to viegli un bez problēmām iespējams segt mēnešos, kad lielāki izdevumi nav paredzēti.

tirdzniecības centrs

Sadarbība ar Incredit

Incredit ir uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas finanšu pakalpojumu sniegšanā Latvijas iedzīvotājiem jau 12 gadus, kuru laikā spējis kļūt par vienu no līderiem patēriņa kreditēšanas jomā, ar vairāk nekā 200 000 apmierinātu klientu. Preču iegāde un pakalpojumu saņemšana ar Incredit piedāvātā patēriņa kredīta palīdzību ir īpaši ērta, jo uzņēmumam ir jau 1100 uzticamu sadarbības partneru visā Latvijā.

Šo un citus interesantus un noderīgus rakstus par šībrīža aktualitātēm, kā arī vienmēr svarīgām tēmām, piedāvā uzņēmums Incredit. Ja plāno iegādāties jebkāda veida sadzīves iekārtas, elektroiekārtas, mēbeles vai apģērbu, piesakies Incredit piedāvātajam patēriņa kredītam precēm un pakalpojumiem.

Pirms aizņemies, rūpīgi izvērtē savu finansiālo situāciju un spēju aizņēmumu laikus atdot, kā arī rūpīgi izplāno aizņēmuma atdošanu.


Rakstā izmantotie foto avoti: www.unsplash.com www.pexels.com

Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 5/5 (1 balsojumi)
Patēriņa kredīts precēm un pakalpojumiem - uzzini vairāk!
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas