Incredit pirmie 10: "Lepojamies ar to, ko varējām dot klientiem!"

Latvijas patērētāju kreditēšanas uzņēmums Incredit septembrī atzīmē savu lielo 10 gadu jubileju un atskatās uz līdz šim sasniegto

Jau šomēnes viens no Latvijas vadošajiem kreditēšanas uzņēmumiem Incredit atzīmē savu pirmo apaļo – 10 gadu jubileju. Šo gadu laikā sasniegts daudz – Incredit pirmajā desmitgadē sevi pierādījis kā viens no finanšu nozarē profesionālākajiem un sasniedzis lielisku tirgus pozīciju. Uzņēmuma kreditēšanas centri atrodas visās lielākajās Latvijas pilsētās, lai nodrošinātu ērtu apkalpošanu klientiem visā Latvijā – kopumā atvērti jau 18 kreditēšanas centri.

Incredit Barona iela

Incredit šo 10 gadu laikā

Pateicoties klientu lielajai atsaucībai un vēlmei sadarboties tieši ar mūsu uzņēmumu, esam spējuši attīstīt un nodrošināt augstākā līmeņa apkalpošanu mūsu klientiem,” stāsta Incredit valdes loceklis Deniss Savočkins. “Esam izveidojuši kreditēšanas centrus visā Latvijā, uzņēmumam ir lieliska un profesionāla komanda, turklāt visi Incredit piedāvātie produkti ērti pieejami tiešsaistē, kas aktuāli ir arī šobrīd - COVID-19 pandēmijas dēļ noteikto ierobežojumu kontekstā. Patērētāji augsti  novērtē pakalpojumu saņemšanas ērtumu - tāpēc arī mīļuprāt izvēlas sadarboties ar Incredit. Uzņēmuma lojājo klientu skaits turpina augt, un mums ir liels prieks to labā censties!”

“Esam ļoti apmierināti gan ar visu šajos gados sasniegto, gan ar to, ka varam ar lepnumu teikt - esam Latvijas uzņēmums! Mums būtiski ir tas, ka esam varējuši nodrošināt Latvijas iedzīvotājiem ne tikai vērtīgu un vajadzīgu pakalpojumu, bet arī aizvien lielāku darbavietu skaitu – šo gadu laikā Incredit darbinieku skaits ir pieaudzis no 20 līdz vairāk nekā 100,” komentē Deniss Savočkins. “Kāda ir mūsu sniegtā pakalpojuma nozīme un būtība? Mēs ticam, ka ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir jābūt pieejamai iespējai realizēt savas idejas un sasniegt savus mērķus, tāpēc piedāvājam šīs iespējas ikvienam, kurš ir gatavs uzņemties atbildību par savu labklājību.”
Šis gads uzņēmumam ir nozīmīgs ne tikai apaļās jubilejas kontekstā -  gada sākumā uzņēmums nācis klajā ar jaunu zīmolu, kas veicinās arī jaunas stratēģijas un biznesa attīstības iespējas. Incredit turpina arī līdz šim piedāvāto pakalpojumu nepārtrauktu uzlabošanu, kā arī sistēmas modernizāciju – rūpīgi sekojam līdzi un izmantojam visas modernās mūsdienu tehnoloģijas un to piedāvātās iespējas, lai klientiem ātri un efektīvi sniegtu tiem nepieciešamo arī turpmāk.

Incredit 10 gadi

Incredit var lepoties ar jau otro gadu pēc kārtas iegūto Zelta līmeni, kuru Valsts ieņēmumu dienests piešķīris Padziļinātās sadarbības programmas ietvaros. “Šī, mūsuprāt, ir lieliska iniciatīva, kura sekmē to, ka veidojas spēcīga valsts ar apmierinātiem iedzīvotājiem,” tā Deniss Savočkins. “Šis līmenis tiek piešķirts tiem Latvijas uzņēmumiem, kuri godprātīgi attiecas pret nodokļu maksāšanu un citu noteikumu izpildi, tāpēc esam gandarīti atrasties šo uzņēmumu vidū.” Programmas Zelta līmeni šobrīd sasnieguši tikai 95 Latvijas uzņēmumi, un Incredit ir viens no tiem, turklāt, lai programmas dalībnieks kvalificētos augstākā līmenī, pavadāmais laiks bronzas līmenī ir vismaz viens gads, savukārt, sudraba - divi gadi.

ģimene

Incredit sociāli atbildīgs uzņēmums

Atbalsts un dažādu priekšrocību sniegšana lojāliem klientiem, protams, ir daudzu uzņēmumu darbības stūrakmens, taču kā veiksmīgs un sociāli atbildīgs uzņēmums Incredit katru gadu veido arī labdarības iniciatīvas, kuru centrā, lielākoties, ir atbalsts tieši bērniem – mūsu visu kopīgajai nākotnei. Vērienīgākais labdarības projekts līdz šim ir bijis 2017. gadā realizētais “Dod bērnam iespēju” sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu. Projekta mērķis bija pievērst sabiedrības uzmanību un rosināt palīdzēt ļoti smagi slimiem bērniem, kuriem nepieciešamas sarežģītas un dārgas operācijas, kuras iespējams veikt tikai ārzemēs un kurām netiek piešķirts valsts finansējums. Incredit ziedoja, kā arī aicināja ziedot visu sabiedrību bērnu atbalstam.

radām jaunas iespējas
2016. gadā Incredit sadarbībā ar Latvijas Bērnu Bāreņu Fondu (LBBF) realizēja labdarības projektu “Piepildi savu sapni!”, kurā uzņēmums nodrošināja finansējumu konkursa dalībnieku sapņu materiālai realizēšanai. Lielākoties tika piepildīti sapņi bērniem, kuri nāk no internātskolām un trūcīgām ģimenēm – piemēram, kā viens no lielākajiem sapņiem tika realizēts istabas remonts un jaunu mēbeļu iegāde daudzbērnu ģimenei ar adoptētiem bērniem.

“Labdarības projektus pēdējo gadu laikā rīkojam katru gadu,” komentē Incredit valdes loceklis. “2018. gadā atbalstījām vairāk nekā 100 Ugāles dzīvnieku patversmes ķepaiņus labdarības akcijā “Uzlabo ķepaiņu dzīvi!” Akcijā iesaistījām arī apkārtnes iedzīvotājus un citus uzņēmumus, kuri labprāt palīdzēja. Savukārt, pagājušajā gadā realizējām projektu "Palīdzi piepildīt skolas somu", kura rezultātā iegūtie ziedojumi palīdzēja pilnvērtīgāk uzsākt mācību gadu vairāk nekā 300 bērniem. Ticam, ka dots devējam atdodas!”

Paldies Incredit klientiem un partneriem

Taču šādi sociālās atbildības projekti iespējami tikai tāpēc, ka uzņēmums veiksmīgi attīstās – par to, protams, paldies jāsaka mūsu klientiem, kuri izdarījuši izvēli sadarboties ar mums un mūs atbalstījuši visus 10 gadus! Šo gadu laikā esam nonākuši līdz atziņai, ka labdarības projekti ir tie, kas saliedē visvairāk – rada spēcīgu saikni starp iedzīvotājiem un uzņēmējiem. Dažādo projektu laikā esam sastapušies ar neskaitāmiem palīdzēt gribošiem cilvēkiem – nepieciešams tikai kopsaucējs, organizācija un pasākuma vadība, un tad neskaitāmi cilvēki vēlas un spēj palīdzēt un iesaistīties, un mūsos visos kopā patiešām ir milzīgs spēks palīdzēt tiem, kam tas visvairāk nepieciešams,” turpina Deniss Savočkins.
“Tāpat arī esam ļoti gandarīti, ka šobrīd Incredit ir jau 200 000 klientu, un ka ar mūsu palīdzību tiem bijusi iespēja realizēt savus sapņus un ieceres – braukt ar jaunām un kvalitatīvām automašīnām, izremontēt dzīvokli, lai mājoklis tos priecētu katru dienu, kā arī doties aizraujošos ceļojumos, par kuros piedzīvoto šobrīd, kad COVID-19 ierobežo mūsu pārvietošanās iespējas, gremdēties priecīgās atmiņās... Mums ir patiess prieks par kopīgi sasniegto, un ar apņēmību skatāmies nākotnē – uz turpmāko desmitgadi!”

Incredit

Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 5/5 (2 balsojumi)
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas