Auto bez pirmās iemaksas: piesakies izdevīgam auto kredītam!

Vēlies iegādāties auto izdevīgi un bez pirmās iemaksas? Uzzini vairāk par pieteikšanos auto kredītam, un pašu auto izvēlies bez steigas!

Interesējies par automašīnas iegādi? Bankas un nebanku kredītdevēji piedāvā vairāku veidu finanšu pakalpojumus auto iegādei vai saņemšanai līzingā. Lai uzzinātu, kurš finanšu pakalpojums jeb kredīta veids piemērots tavām vajadzībām, lasi tālāk!

auto atslēga

Auto līzings

Viens no populāriem veidiem, kā tikt pie auto, ir ar līzinga palīdzību. Auto līzings ir finanšu pakalpojums, kura rezultātā kredītiestāde līzinga ņēmējam nodot tiesības izmantot auto apmaiņā pret līzinga līgumā noteiktajiem maksājumiem. Līzinga ietvaros pieejami trīs finansēšanas formāti: finanšu, operatīvais un pilna servisa līzings. Šie finansēšanas formāti atšķiras gan pēc līguma nosacījumiem, gan auto īpašuma tiesībām.

auto salons

Finanšu līzings paredz, ka klients līzinga periodā auto no līzinga devēja izpērk, un auto līzinga perioda beigās nonāk līzinga ņēmēja īpašumā. Finanšu līzinga gadījumā var būt divējādi atmaksas nosacījumu veidi: līzinga periodā var maksāt tikai auto amortizācijas vērtību, atlikušo automašīnas vērtību samaksājot līzinga perioda beigās vai jau līzinga līguma noslēgšanas brīdī vienoties par to, ka reizē ar amortizācijas vērtības segšanu ik mēnesi tiks veikti arī automašīnas izpirkšanas maksājumi.

Operatīvais līzings, kurš praktiski ir automašīnas noma, paredz, ka automašīna tiek nodota klientam lietošanā uz līzinga periodu, bet klients automašīnu pilnībā neizpērk. Līzinga līguma posmā klients maksā līgumā noteikto ikmēneša līzinga summu – automašīnas amortizācijas jeb nolietojuma vērtību. Operatīvā līzinga beigās klientam ir iespēja izvēlēties, kā rīkoties tālāk.

Klients var:

  • Atgriezt automašīnu līzinga devējam;
  • Pagarināt operatīvā līzinga līgumu;
  • Izmantot automašīnas izpirkšanas tiesības un kļūt par tās īpašnieku;
  • Nodot automašīnas izpirkšanas tiesības trešajai personai.

Operatīvais līzings ir pakalpojums, kas primāri ir izdevīgs uzņēmumiem, kuri nereti īrē uzņēmuma darbiniekiem nepieciešamās automašīnas. Līzingā automašīnas bieži ņem lieli uzņēmumi, kuriem jānodrošina transports daudziem darbiniekiem – tas ir finansiāli izdevīgāk, nekā automašīnu iegāde, turklāt līzinga saistību ietvaros izmantotie auto neapgrūtina paša uzņēmuma aktīvu bilanci. Uzņēmumiem nereti izdevīgs ir arī operatīvā līzinga līguma nosacījums saskaņā ar kuru iespējams nodot automašīnas izpirkšanas tiesības trešajai personai, kas uzņēmumam var veidot finansiālu ieguvumu.

Pilna servisa līzings ir pakalpojums, kurš savienojams gan ar operatīvo, gan finanšu līzingu. No abiem pārējiem šis līzinga veids atšķiras ar to, ka klientam ir iespēja ne tikai saņemt lietošanā automašīnu, bet arī izmantot citus līzinga devēja piedāvātos pakalpojumus. Pilna servisa līzings nereti nodrošina, piemēram, KASKO un civiltiesiskās apdrošināšanas veikšanu, tehniskās apskates izmaksas, ikgadējo transporta līdzekļu nodevu segšanu un citus pakalpojumus. Šāds piedāvājums nodrošina zināmas ērtības, savukārt ikmēneša līzinga maksājuma summa ir lielāka.

ceļojums ar auto

Kredīts auto iegādei bez pirmās iemaksas

Nereti, sākot plānot jaunas automašīnas iegādi, īpašnieks vēlas steigšus pārdot līdz šim izmantoto auto, par kuru iegūto summu visizdevīgāk būtu izmantot jaunā auto iegādes budžetā. Ir līzinga uzņēmumi, kuri iepriekšējo automašīnu pieņems kā pirmo iemaksu iecerētā auto iegādei.

Taču citas kredītiestādes, tostarp arī Incredit, piedāvā saņemt kredītu automašīnas iegādei bez pirmās iemaksas un uzreiz.

auto kredīts

Auto iegādes kredīta priekšrocības

Incredit saviem klientiem piedāvā auto kredīta summas sākot no 1000 – 10 000 eiro (nereti pieejas arī izdevīgas ikmēneša akcijas procentu likmei). Auto iegādes kredīta noformēšana pie Incredit ir ātra – to iespējams paveikt 30 minūšu laikā, turklāt naudu iespējams saņemt uzreiz, bet pašu auto klientam ir iespēja izvēlēties 60 dienu laikā. Šī ir īpaši būtiska priekšrocība, kas auto iegādi padara daudz ērtāku – izpaliek auto meklēšana un steigšanās pieteikties kredītam, uztraucoties par to, vai iecerētais auto joprojām būs pieejams. Saņemot auto kredītu no Incredit auto uzreiz tiek reģistrēts uz klienta vārda, un KASKO apdrošināšana kredīta saņemšanai nav obligāta.

auto spidometrs

Kā noformēt Incredit auto kredītu?

Lai noformētu auto kredītu Incredit, nepieciešams aizpildīt ātro kredīta pieteikumu, uz kuru atbilde tiek sniegta 30 minūšu laikā. Pozitīvas atbildes gadījumā tiek parakstīts līgums, savukārt, nauda tiek pārskaitīta 30 minūšu laikā no līguma parakstīšanas brīža. Pēc kredīta saņemšanas klientam ir 60 dienas, lai bez steigas atrastu automašīnu, kuru vēlas iegādāties, un pēc auto iegādes kredītiestādei jānosūta auto reģistrācijas tehniskās pases kopija.

auto izbrauciens

Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par auto kredītu bez pirmās iemaksas

Kādiem nosacījumiem jāatbilst, lai saņemtu kredītu auto iegādei?

  • Jābūt Latvijas patstāvīgajam iedzīvotājam vecumā no 21 līdz 70 gadiem;
  • Nepieciešama deklarēta dzīvesvietas adrese Latvijas Republikā;
  • Nepieciešams konts kādā no Latvijas bankām;
  • Nepieciešami regulāri ienākumi;
  • Kredīta saņemšanai nepieciešams personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte)

Vai, saņemot kredītu auto iegādei, auto ir atļauts iegādāties no fiziskas personas?

Jā, auto drīkst iegādāties no jebkura auto tirgotāja visā Latvijā, tajā skaitā arī no fiziskas personas.

Vai auto kredīta saņemšanai nepieciešama ķīla?

Nē, kredīts apmērā no 1000 līdz 10 000 eiro tiek piešķirts bez komercķīlas, un nav nepieciešama KASKO apdrošināšana.

Kādas ir kredītu summas un atmaksas termiņi vēl neizvēlēta auto iegādei?

Pieejama kredīta summa 1000 līdz 10 000 eiro apmērā ar apmaksas termiņu līdz 84 mēnešiem.

Kur iespējams noformēt kredītu vēl neizvēlētam auto?

Kredītu auto iegādei iespējams noformēt tiešsaistē vai jebkurā no Incredit kreditēšanas centriem.

balts kabriolets

Sadarbība ar Incredit

Incredit ir uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas finanšu pakalpojumu sniegšanā Latvijas iedzīvotājiem jau 12 gadus, kuru laikā spējis kļūt par vienu no līderiem patēriņa kreditēšanas jomā, ar vairāk nekā 200 000 apmierinātu klientu.

Šo un citus interesantus un noderīgus rakstus par šībrīža aktualitātēm, kā arī vienmēr svarīgām tēmām, piedāvā uzņēmums Incredit. Ja plāno automašīnas iegādi, nepieciešamo summu vai daļu no tās vari ērti saņemt kā kredītu auto iegādei, piemēram, no kompānijas Incredit piedāvāto pakalpojumu klāsta.

Pirms aizņemies, rūpīgi izvērtē savu finansiālo situāciju un spēju aizņēmumu laikus atdot, kā arī rūpīgi izplāno aizņēmuma atdošanu.

Rakstā izmantotie foto avoti: www.unsplash.com www.pexels.com

Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 5/5 (1 balsojumi)
Auto bez pirmās iemaksas: piesakies izdevīgam auto kredītam!
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas