Kur šogad Latvijā romantiski sagaidīt Jauno gadu?

Vai vēlies šogad Jauno gadu sagaidīt romantiskā divvientulībā? Lasi tālāk, lai uzzinātu par modernām, elegantām un īpašām atpūtas iespējām!

Jaunais gads nav obligāti jāsagaida skaļā burzmā ar uguņošanu un šampanieti – reizēm labākais, ko sev un savam tuvākajam cilvēkam uzdāvināt, ir iespēja šo skaisto mirkli sagaidīt romantiskā atmosfērā divatā. Lasi tālāk, lai uzzinātu par dažādu tipu īpašām atpūtas vietām, kur Rīgā un citviet Latvijā sagaidīt Jauno gadu romantiskā divvientulībā!

brīnumsvecītes

Ziemas sapnis Rīgas sirdī

Pilsētas burvības cienītājiem pašā Vecrīgas sirdī Jauno gadu romantiski sagaidīt aicina viesnīca “Neiburgs”. Tā ir iespēja apmesties plašos un elegantos apartamentos ar skatu uz Doma katedrāli un baudīt “Neiburgs” īpašo piedāvājumu “Sapnis ziemas naktī”. Piedāvājumā ietilpst svētku vakariņas diviem restorānā “Neiburgs”, individuāls saunas un turku pirts apmeklējums, filmu klasika DVD formātā un nesteidzīgas brokastis restorānā “Neiburgs” nākamajā rītā. Šī vēsturiskā un elegantā viesnīca tā vien aicina uz dzīves svinēšanu un ziemas sapņa izsapņošanu, iegrimstot sniegbaltajos un čaukstošajos viesnīcas palagos augstu virs Vecrīgas sniegotajiem jumtiem.

Piedāvājums ir spēkā jau no 3. decembra ceturtdienās, piektdienās un sestdienās.

viesnīca Neiburgs

Vecgada vakars “Grand Hotel Kempinski Riga”

Lielisku luksusa servisu, Rīgas centra burvību un svinīgu noskaņu vecgada vakarā piedāvā arī “Grand Hotel Kempinski Riga”. “Kempinski” vecgada vakaru divatā piedāvā nosvinēt kādā no viesnīcas luksusa numuriem vai apartamentiem, baudot izsmalcinātas vakariņas ar piecu kārtu ēdienkarti restorānā “Stage 22” dzīvās mūzikas pavadījumā. Piedāvājumā ietilpst ne tikai augstas kvalitātes vakariņas un brokastis, bet arī vīns un bezalkoholiskie dzērieni neierobežotā daudzumā. “Kempinski” nodrošina arī peldbaseinu, saunu, biosaunu un tvaika pirti, kā arī lielisku atpūtas zonu, tāpēc šo īpašo vakaru būs iespēja pavadīt gan aktīvās, gan mierīgās noskaņās, nobeigumā izbaudot mūziku un gastronomisku piedzīvojumu.

Uzzināt vairāk par piedāvājumu un veikt rezervāciju ir iespējams šeit.

Grand Hotel Kempinski Riga

“Žagarkalns” un “Villa Santa” divi vienā

Ja vēlaties Vecgada dienu pavadīt aktīvā atpūtā uz slēpēm, bet Jauno gadu sagaidīt ekskluzīvos un elegantos apartamentos, “Villa Santa” piedāvājums sadarbībā ar “Žagarkalnu” Cēsīs būs lielisks risinājums! Šī piedāvājuma ietvaros viesnīcas viesiem kopā ar numuriņa rezervāciju “Villa Santa” būs iespēja ar priekšapmaksu nopirkt apmeklējuma laiku “Žagarkalna” slēpošanas trasēs. Vēsturiskā viesnīca “Villa Santa” tika atklāta 2017. jūnijā, un pašlaik sešus hektārus lielajā teritorijā atrodas trīs dzīvojamās villas ar restorānu, viesību zāle “TILTA MĀJA”, sens ābeļdārzs un atjaunota koka lapene.

Apmetoties “Villa Santa” pieejams lielisks restorāns, kura ēdienkarti izveidojis šefpavārs Juris Pētersons: tajā atrodami Vidusjūras ēdienkartes akordi ar latviešu klasikas pieskārienu. Tāpat, apmetoties villā, iespējams izbaudīt sildošu SPA lutināšanas piedāvājumu divu stundu garumā!

Savukārt slēpošanas faniem, kuri vēlas svētkus sagaidīt vienkāršākā miteklī vēl tuvāk pie dabas, ērtu un labi aprīkotu mājiņu Gaujas krastā piedāvā arī “Žagarkalns”.

Villa Santa

Villa “Bēršas” Turaidā

Boutique hotel jeb villa “Bēršas” Turaidā piedāvā izbaudīt romantisku atpūtu kādā no villas septiņiem īpašā dizainā veidotajiem numuriņiem. Katram no tiem piemīt savs šarms, un viens no tiem pat īpaši paredzēts jaunlaulātajiem. Šo vietu īpašu un mierpilnām svinībām piemērotu padara dabas krāsu harmonija un miers, kā arī visur jūtamā senatnes elpa. Tuvumā atrodas gleznaini dabas objekti – Gūtmaņala, Turaidas pils, Dainu kalns un, protams, Gauja, kas iedvesmu pastaigām sniedz arī ziemā.

Apmešanās villā “Bēršas” būs lieliski piemērota gan svinēšanai divatā, gan tuvāko draugu lokā – “Bēršas” piedāvā arī dažādus telpu risinājumus nedaudz plašākām svinībām, jo tajā pieejama viesību ēka ar pirti.

Vairāk par apmešanos villā “Bēršas”, svinību iespējām un tuvējiem apskates objektiem, kā arī rezervāciju uzzināsi šeit!

ziemas dabas taka

“Villa Joma” Jūrmalā

Jūrmala ir brīnišķīga vieta atpūtai ne tikai vasarā, bet arī ziemā, kad pilsētas apmeklētājiem pieejama, gan atpūta dabā un sniegotajos mežos, gan ir iespēja vairāk uzmanības pievērst tieši pilsētas centram, tā piedāvātajām izklaidēm un arhitektūras jaukumiem. Un trīszvaigžņu viesnīca “Villa Joma” ir izveidota vienā no šiem arhitektūras jaukumiem – agrīnā 20. gadsimtā celtā burvīgā zaļā ēkā. Tā atrodas pašā Jūrmalas centrā un piedāvā ērtu, mūsdienīgu un romantisku atpūtu. Jauno gadu te ir iespējams sagaidīt romantiskā gaisotnē un mierā, svinīgās vakariņās dodoties vai nu uz pašas viesnīcas restorānu vai kādā no citiem populārākajiem Jūrmalas restorāniem. Un ziemīga pastaiga pludmalē un piesnigušā priežu mežā ir patiesi vilinoša!

Vairāk par “Villa Joma” piedāvājumu un rezervācijām uzzināsi šeit!

Jomas iela ziemā

Jaunais gads Jaunmoku pilī

Jaunmoku pils, kas atrodas netālu no Tukuma – aptuveni stundas brauciena attālumā no Rīgas, savus apmeklētājus dāsni lutina ar neikdienišķu mieru un mierīgu, nepārspīlētu skaistumu, un eleganci. Pils komplekss nakšņošanai piedāvā trīs atšķirīgas ēkas ar dažādiem iekārtojumiem, kas piemērotas dažādām situācijām: pieejama grezna un romantiska nakšņošana kādā no pieciem pils numuriņiem, mierpilna atpūta Muižas ēkas numuros vai ģimeniska un privāta kopābūšana Dīķa namiņā.

dāvanas jaunajā gadā

Gardu maltīti iespējams baudīt gan pils restorānā, gan numuriņā un dienu iespējams pavadīt neaizmirstamās un nesteidzīgās pastaigās pa pils parku.

Īpaša vēstures aura būs Jaunā gada sagaidīšanai kādā no piecām vēsturiskajām pils istabām, no kuru logiem paveras pasakains skats uz pils pagalmu, parku vai dīķi. Piemēram Dorotejas istaba, kas atrodas pils pirmajā stāvā, iekārtota romantiski senatnīgā noskaņā pateicoties mūsdienīgiem akcentiem 20. gadsimta sākuma jūgendstila interjerā. Savukārt Pilskunga istaba ir elegants, jūgendstilā ieturēts interjera numurs ar skatu uz pils rožu dārzu un pagalmu.

Vairāk par Jaunmoku pili un tās piedāvājumu iespējams uzzināt šeit, bet rezervāciju iespējams veikt šeit!

Unikālā pils Jaunpilī

Ja Jauno gadu vēlies sagaidīt unikālā Viduslaiku pilī stundas brauciena attālumā no Rīgas vai Liepājas, lielisks galamērķis būs Jaunpils pils! Jaunpils pilī ir īpaša aura, senatnīgi mūri un grezni Viduslaiku apartamenti, kuri ikvienam ļaus izbaudīt īstu Viduslaiku gaisotni un Vecgada vakarā iejusties barona un baroneses lomā.

Pils viesnīcas lepnākais numurs ir Barona istaba, kurā kādreiz mitinājies pats barons fon der Reke. Tas ir romantisks un veidots sārti zeltītos toņos, un tajā var izbaudīt divvientulību kamīna gaismā, relaksēties burbuļojošā divvietīgā vannā un saldi sapņot paša barona cienīgā gultā ar baldahīnu... Brīnišķīga un romantiskai Jaunā gada sagaidīšanai piemērota ir arī Viduslaiku istaba – īpašs numurs, kura interjers ir rūpīgi veidots Viduslaiku noskaņās, un kurā bēšie toņi mijas ar brūnajiem zemes toņiem. Arī šajā numuriņā pieejams kamīns, kura liesmas rada mierpilnu gaisotni romantiskai atpūtai.

Vairāk par Jaunpils pils viesnīcu iespējams uzzināt šeit!

pils Jaunpilī

Šo un citus interesantus un noderīgus rakstus par šībrīža aktualitātēm, kā arī vienmēr svarīgām tēmām, piedāvā uzņēmums Incredit. Ja plāno dāvināt vairāku dienu atpūtu kādā no viesnīcām vai villām un nepieciešams finansiāls atbalsts izdevumu segšanai, piesakies Incredit piedāvātajam patēriņa kredītam.

Pirms aizņemies, rūpīgi izvērtē savu finansiālo situāciju un spēju aizņēmumu laikus atdot, kā arī rūpīgi izplāno aizņēmuma atdošanu.


Rakstā izmantotie foto avoti: www.unsplash.com www.pexels.com

Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 5/5 (2 balsojumi)
Kur šogad Latvijā romantiski sagaidīt Jauno gadu?
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas