Ko uzdāvināt saviem mīļajiem Ziemassvētkos?

Ziemassvētkiem tuvojoties, katrs no mums sāk domāt par to, kādas dāvanas iegādāties mīļajiem. Tas var būt grūts uzdevums, jo veikali piedāvā bezgalīgi daudz dāvanu variantu jebkurai gaumei. Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim, kā izvēlēties dāvanu, lai iepriecinātu savus tuviniekus un izvairītos no liekiem tēriņiem, kā arī piedāvāsim 10 interesantu dāvanu idejas.

Kā izdevīgi izvēlēties dāvanas?

Ziemassvētku laiks un gaidāmie izdevumi neradīs stresu, ja dāvanu iegāde būs pareizi saplānota. Lūk, daži padomi, kā to izdarīt:

  1. Plānojiet savu budžetu. Pirms doties dāvanu medībās, nosakiet, cik daudz varat tērēt šai izdevumu kategorijai. Tad sadaliet šo budžetu konkrētām dāvanām.
  2. Noskaidrojiet tuvinieku vēlmes. Nebaidieties pajautāt, ko tieši persona vēlas saņemt. Tas palīdzēs izvairīties no nevajadzīgas dāvanas iegādes, kas, visticamāk, neapmierinās saņēmēju.
  3. Izmantojiet atlaides un akcijas. Plānojiet iepirkšanos iepriekš un sekojiet līdzi atlaidēm. Tuvojoties svētkiem, daudzi veikali piedāvā akcijas un izpārdošanas, kas ļaus jums ietaupīt naudu.
  4. Apsveriet ar rokām darinātas dāvanas. Šīs dāvanas ir ne tikai oriģinālas, bet bieži vien arī ekonomiskākas. Apsveriet iespēju pasūtīt dāvanu no vietējiem amatniekiem vai izgatavot dāvanu pašiem.
ziemassvētku dāvana

10 radošas dāvanu idejas Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam

Piedāvājam dažas idejas oriģinālām un izdevīgām dāvanām, kas noteikti iepriecinās jūsu tuviniekus un paliks atmiņā uz ilgu laiku.

Fotogrāmata

Mūsdienās arvien mazāk cilvēku drukā fotogrāfijas, taču drukātās fotogrāfijas sagādā daudz emociju. Albumus var aplūkot kopā ar visu ģimeni un atcerēties patīkamākos mirkļus. Ir lielisks mūsdienīgs risinājums, kas ļauj radoši pieiet fotogrāfiju drukāšanai. Dažādas foto drukātavas, piemēram, Picture Happy, piedāvā izveidot savu foto grāmatu. Tā var būt tematiska un veltīta vasaras ceļojumam vai gada neaizmirstamākajiem notikumiem, vai arī jūs varat izveidot īstu foto stāstu.

Ar rokām darinātas rotaslietas

Ar rokām darināti izstrādājumi vienmēr ir unikāli un tiek veidoti, ņemot vērā klientu gaumi un vēlmes. Jūs varat ne tikai izvēlēties rotaslietas, kas atbilst tās personas stilam, kurai plānojat dāvināt, bet arī personalizēt tās: izvēlēties krāsu, akmeņu veidu, varat vienoties ar meistaru, lai īstenotu savu ideju. Turklāt dažādi meistari piedāvā dažādu veidu rotaslietas. Piemēram, zīmols IKO Jewelland piedāvā stilīgas rotaslietas, kurās apvienoti dabīgie akmeņi, kvalitatīvi metāli un interesanti dizaina risinājumi.

IKO Jewelland

Bilde: IKO Jewelland

Interesanta tiešsaistes kursa abonements

Ja jūsu tuvinieku vidū ir cilvēki, kuriem patīk mācīties, varat viņiem uzdāvināt tiešsaistes kursu abonementu. Šādus kursus var atrast par gandrīz jebkuru tēmu. Piemēram, jūs varat uzdāvināt kursu vietnē Udemy – tā ir viena no lielākajām platformām, kas piedāvā kursus par dažādām tēmām, sākot ar IT un beidzot ar biznesa vadības apmācībām.

Pieredzes dāvanu karte

Ja esat no tiem, kas uzskata, ka labākā dāvana ir emocijas, apsveriet iespēju uzdāvināt unikālas pieredzes sertifikātu. Tas varētu būt lēciens ar izpletni, lidojums ar gaisa balonu, vakariņas tumsā, fotosesija vai kāds cits piedzīvojums. Šādus sertifikātus var iegādāties tādos tiešsaistes veikalos kā Dāvanu Serviss.

Personalizēts plānotājs

Šī ir lieliska dāvana tiem, kam patīk veikt piezīmes ar roku. Poligrāfijas uzņēmumi, piemēram, Es Mīlu Foto, piedāvā izgatavot plānotāju ar unikālu vāka dizainu un pievienot lapas ar jūsu attēliem. Jūs varat izgatavot plānotāju ar kopīgām fotogrāfijām, motivējošām frāzēm uz attēliem un citām bildēm.

es mīlu foto

Bildes: Es Mīlu Foto

Personalizēta zvaigžņu karte

Oriģināla dāvana, kas parādīs, cik ļoti jūs novērtējat saņēmēju. Tā ir zvaigžņu karte, kas parāda zvaigžņu atrašanās vietu debesīs noteiktā dienā un laikā, kad noticis jums svarīgs notikums. Piemēram, jūs varat pasūtīt karti ar pirmā randiņa dienas zvaigžņu izvietojumu un uzdāvināt to mīļotajam vai arī uzdāvināt draugam karti ar kādas jums svarīgas dienas zvaigžņu izvietojumu. Šāda veida kartes var pasūtīt Unoevento tīmekļa vietnē. Tāpat tur jūs varat pasūtīt arī attēlu ar karti, kurā ir iezīmēta kāda jums īpaša vieta.

Noskrāpējams plakāts ar idejām kopīgai brīvā laika pavadīšanai

Šādu plakātu var uzdāvināt ikvienam – draugam, mīļotajam vai bērnam. Šajos plakātos ir paslēpti lodziņi. Jums ir jānoskrāpē īpašais pārklājums, un jūs atklāsiet tematisku aktivitāti – ideju randiņam, grāmatu, ko lasīt, vai valsti nākamajam ceļojumam. Šādā veidā jūs pakāpeniski atverat logus, un katra jauna aktivitāte kļūst par patīkamu pārsteigumu. Plakātus var pasūtīt, piemēram, no Nokasi.lv. Šis serviss piedāvā arī plakātus ar ceļojuma vietām Latvijā.

nosaki.lv

Bilde: nokasi.lv

Sertifikāts meistarklasei

Meistarklases ir lieliska iespēja pavadīt laiku kopā. Šodien meistarklases ir pieejamas jebkurai gaumei: pušķu veidošana, šokolādes gatavošana, stikla rotaslietu izgatavošana utt. Šāda piedāvājumu daudzveidība ļauj izvēlēties meistarklasi katram cilvēkam atbilstoši viņa interesēm vai arī dot iespēju izmēģināt sevi kādā neparastā nodarbē. Piemēram, jūs varat uzdāvināt sertifikātu smaržu izgatavošanas meistarklasei Aroma Essence studijā.

Dāvanu komplekts

Dāvanu komplekti ļauj jums uzdāvināt vairākas nelielas dāvanas vienā piegājienā. Šos komplektus var izvēlēties jebkurai gaumei atkarībā no tā, kam plānojat dāvanu pasniegt. Piemēram, vīna cienītājiem varat iegādāties komplektu no vīna darītavas Abavas. Ja nevarat atrast piemērotu komplektu, vienmēr varat to salikt paši.

kredīts

Galda spēle

Šī ir lieliska dāvanas ideja tiem, kas regulāri tiekas kopā ar draugiem, kā arī ģimenēm ar bērniem. Mūsdienās tirgus piedāvā daudz dažādu spēļu: loģikas, uzmanības, veiklības utt. Turklāt ir spēles, kuras var spēlēt pat vienatnē, lai nebūtu garlaicīgi, kad nav kompānijas. Liels dažādu veidu galda spēļu klāsts ir pieejams veikalā Brain Games.

galda spēle

Sadarbība ar Incredit

Incredit ir uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas finanšu pakalpojumu sniegšanā Latvijas iedzīvotājiem jau 13 gadus, kuru laikā spējis kļūt par vienu no līderiem patēriņa kreditēšanas jomā, ar vairāk nekā 200 000 apmierinātu klientu.

Šo un citus interesantus un noderīgus rakstus par šībrīža aktualitātēm, kā arī vienmēr svarīgām tēmām, piedāvā uzņēmums Incredit. Ja plānojat iegādāties Ziemassvētku dāvanas un jums ir nepieciešams papildu finansējums, vajadzīgo summu vai daļu no tās varat ērti saņemt kā patēriņa kredītu, piemēram, no kompānijas Incredit piedāvāto pakalpojumu klāsta.

Pirms aizņemties, rūpīgi izvērtējiet savu finansiālo situāciju un spēju aizņēmumu laikus atdot, kā arī rūpīgi izplānojiet aizņēmuma atdošanu.


Rakstā izmantotie foto avoti: www.unsplash.com www.pexels.com
Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 5/5 (1 balsojumi)
Padomi un idejas svētku dāvanu izvēlei
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas